Welkom op mijn website

Mijn naam is Ronald Eikelboom en kom uit de kop van Overijssel.Mijn hobby is de natuur en Fotografie en dit heb ik samengevoegd in een website.Waarbij de Ree voor mij heel belangrijk was,want dat was de eerste foto die ik maakte.De passie voor Reeen is altijd gebleven,zoals je op de site kan zien.

Ik wens jullie veel kijk plezier,en een berichtje wat je er van vond wordt zeer op prijs gesteld.

Groetjes Ronald.

2 gedachten over “Welkom op mijn website

  1. Hallo Ronald,
    Prachtige serie foto’s!! Ik zag de vele ijsvogeltjes voorbij komen mag ik je vragen waar je deze hebt gefotografeer? Ik ben al zolang opzoek!! Wil jij mij de plek prijsgeven? Ik hoop het!! Hg, Bietje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *